balk

Zaterdag wordt nog een gewoon werfdagje, zo eentje waar ik om zeven uur met slaapoogjes de deur open doe voor de mannen die uit West-Vlaande...

Zaterdag wordt nog een gewoon werfdagje, zo eentje waar ik om zeven uur met slaapoogjes de deur open doe voor de mannen die uit West-Vlaanderen komen. Helden. Op de planning staat de plafond in de hall en in de keuken en vooral ook dit.

Ik heb de opdracht gekregen om die te behandelen tegen roest, sowieso kan dat geen kwaad, en dat heb ik dan ook gedaan. Vandaar ook dat mijn vingers zwart zien. Maar dan is er de vraag: hoe gaan ze dat afwerken? Wat mij betreft, mag het gewoon zichtbaar blijven, ik wil het plafond in de keuken zo hoog mogelijk. Nu de trap een stuk hoger komt is het ook nodig dat ze zo hoog mogelijk blijven, er moet al een uitsprong gemaakt worden. Maar ik hoorde ook al suggesties om het af te werken in hout en er een soort van balk van te maken. Een balk van de balk, jawel. Ik liet het woord ouderwets vallen, maar de discussie is nog niet beslecht.

You Might Also Like

1 reacties