Waar vind je toch de tijd?

Ze vroeg het ergens deze zomer en ik haalde mijn schouders op. Ik vind dat wel leuk, schrijven. Ik denk er vaak niet bij na. Ik doe het ook ...

Ze vroeg het ergens deze zomer en ik haalde mijn schouders op. Ik vind dat wel leuk, schrijven. Ik denk er vaak niet bij na. Ik doe het ook nogal snel, vrees ik en dus is de kwaliteit niet altijd zo goed. Soms denk ik er langer over na en soms typ ik gewoon over wat op een envelop of in een boekje in mijn sjakosj zit. Dan zit het er al een tijdje en denk ik wel dat het geen kwaad kan als ik het even recycleer. Hier op mijn blogje doe ik gewoon mijn ding en moeten jullie soms maar raden waar het over gaat. Bij Gentblogt of Bernina is dat natuurlijk anders en probeer ik er toch meer tijd in te steken. Het is moeilijk om te zeggen. Ik schrijf ook voor het werk en soms als de deadlines zich opstapelen, is dat net het moment dat ik massa's inspiratie heb. Dan valt van alles mij op en ben ik afgeleid. Moet ik eerst iets typen, al is het maar de titel (zoals van dit postje) en dan weet ik dat ik er op een rustiger moment eens over ga schrijven en soms blijft het gewoon liggen. Ik weet ook niet waar ik de tijd vind, sommige mensen hebben massa's activiteiten met vrienden, sporten en rijden hun kinders rond, ik schrijf.

You Might Also Like

1 reacties

  1. ja, ik vind het ook fijn dat schrijven, maar probeer er niet té veel tijd in te steken (ik zeg wel 'probeer' hé), want dat gaat wel ten koste van andere dingen die echt moeten gebeuren. soms blijft de strijk een beetje te lang liggen,in de zomer werk ik iets te weinig in de tuin, ik sla veel te weinig mijn Spaans leerboek open, zou beter ook af en toe eens een kastje opruimen,.... "Foei", zeg ik dan tegen mezelf, "je zou wat minder achter die pc moeten zitten". Maar die blogjes lezen, commentaartjes en zelf een logje schrijven dat is toch zo fijn..... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen