Santa Stress

Nee, ik ga hier nog niks vertellen over wat ik maakte voor mijn Secret Santa. Ik wil het over dat andere kerstcadeautje hebben. Gelukkig wor...

Nee, ik ga hier nog niks vertellen over wat ik maakte voor mijn Secret Santa. Ik wil het over dat andere kerstcadeautje hebben. Gelukkig wordt kerst een week uitgesteld, want er is nog werk aan de winkel. Gelukkig kon ik zondag goed doorwerken. Veldrijden op tv en aan de tafel bij mijn grootvader. Iedereen content en een volledige bol wol gebreid, uiteraard ook met dank aan de treinritten. En dan zag ik het probleem, ergens één kabel vergeten en natuurlijk een heel eind geleden. Ik loste het op met een trukje door de steken wat over elkaar te "trekken". Niet compleet onzichtbaar maar volgens mij best oké. Ik ben halverwege en vind het nog steeds leuk om te breien, moeilijk om naast me te leggen. Ik weet dus al wat ik donderdag zal mee nemen naar de breiavond.



I won't talk about my secret santa gift. I also have another knitted gift. Luckily Christmas was postponed and there is a knitting evening coming up. I'm about halfway and I still like doing it.

You Might Also Like

1 reacties

  1. is dit het spelletje: 'zoek de verschillen'? Nou, ik zie geen verschil hoor tussen beide foto's.
    In ieder geval: mooie kabeltjes en fris kleurtje! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen