Cementsluierverwijderaar

Het is toch een prachtig woord: cementsluierverwijderaar. Ik heb er zo mijn twijfels bij. Ik heb de vloer behandeld, de grijze strepen die i...

Het is toch een prachtig woord: cementsluierverwijderaar. Ik heb er zo mijn twijfels bij. Ik heb de vloer behandeld, de grijze strepen die ik dacht die zouden verdwijnen zijn er nog. Ik heb op handen en voeten rondgekropen, geschrobt zoals op de fles stond. Ik heb de dosis verhoogd, maar ze zijn er nog. Misschien is het wel geen cementsluier en kunnen ze dus ook niet verwijderd worden? Of toch niet met dit product. Ik heb mijn geloof een beetje verloren. In cementsluierverwijderaars. Het zou een officiële godsdienst kunnen zijn, een afsplitsing van het geloof in bouwvakkers en -materialen ofzo. Het product heeft ingetrokken. Ik heb het afgespoeld, nog eens aangebracht en extra hard op de voegen geschrobd. Want die waren problematisch, zeiden ze, de cementsluier viel wel mee en had hij ook niet gezegd dat er eigenlijk niet veel was? Enfin, wat er al dan niet was, moet nu wel weg zijn, anders was het geen cementsluierverwijderaar.

You Might Also Like

4 reacties

 1. Uren heb ik op mijn knieën gezeten en geschrobd met de meestbelovende producten. De strepen van de vloerders hun schoenen en cementvlekken bleven zichtbaar. Als laatste redmiddel greep ik naar een pot bruine zeep uit grootmoeders tijd. Zo van die zeep uit een pot die je dan moet oplossen in heet water. Schrobben, even laten intrekken en heel goed spoelen. Het resultaat was schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk, de bruinezeeptip lijkt mij zeker eentje die de moeite is om te proberen.
  Verder vermoed ik dat sommige dingen gewoon moeten afslijten. Maar ik ben nogal fatalistisch wat zo'n dingen betreft ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tiens, bij ons werkte dat product prima. Wel twee keer moeten aanbrengen, maar daarna waren alle cementresten weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben aannemer die vloerwerken uitvoert. Er zit veel verschil in de kwaliteit tussen de producten onderling. Een HG cementsluierverwijderaar is bijlange niet effeciënt.

  Neem de cementsluierverwijderaar van Lithofin en je zal veel betere resultaten hebben.

  BeantwoordenVerwijderen