5.40

Al 3 of 4 nachten word ik klokvast om 5.40 wakker. Mij omdraaien heeft geen enkele zin, ik ben klaarwakker. En er is absoluut geen reden toe...

Al 3 of 4 nachten word ik klokvast om 5.40 wakker. Mij omdraaien heeft geen enkele zin, ik ben klaarwakker. En er is absoluut geen reden toe, zelfs als ik in Ingelmunster sliep was dit te vroeg en nu ik in Gent slaap is het onmenselijk vroeg. Dus zit ik maar vroeg in Brussel achter mijn bureau. En ben ik bijzonder actief. Ik haalde vanmorgen een rokje uit elkaar met een tornmesje. Ik weet dat ik ooit bijzonder vreemd ben aangekeken toen ik een stuk van mijn breiwerk uithaalde, dit kwam heel goed in de buurt. De rits is er al uit, de boord is al gedeeltelijk los, vanavond tweede poging of toch maar in elkaar zetten wat ik vanmorgen voor het vertrekken geknipt heb?

You Might Also Like

1 reacties

  1. Ah, nu weet ik waarvoor dat dingske dient dat in mijn naaibak zit! Het zit daar al heel lang, het is oud en het is mooi, het is een erfenis van mijn grootmoeder, maar ik had geen flauw idee waartoe het diende :)
    Niet dat ik het nu subiet schik te gebruiken, want dingen met naalden en draden en stof, da's niet zo echt mijn ding.

    BeantwoordenVerwijderen