Blaadjes in de tuin

Ik laat me dan wel afleiden door mooie boeken, ik ben ook nog steeds aan het breien. Gewoon voor mezelf. Ik herinner me nog hoe ik me voelde...

Ik laat me dan wel afleiden door mooie boeken, ik ben ook nog steeds aan het breien. Gewoon voor mezelf. Ik herinner me nog hoe ik me voelde toen ik opzetten, moe maar tevreden, stoffig ook nog na een douche en twee keer mijn haar wassen leek alles stoffig te zijn, opkomende spierpijn in de armen, een dagje plak afkloppen op muren verdiende een avond in de zetel met de Tudors. Ik maakte geen proeflap, de stekenverhouding had ik bij Cadence geprobeerd en uiteindelijk was ik groter uitgekomen. Ik ben de wol dus aan het recycleren. Om zeker te zijn heb ik een paar extra steken bij de boord gezet en nu is het eerste blad van mijn Modern Garden Cardigan van Veera Välimäki af.



I got distracted from knitting by books and sewing and renovating my house. I cast on after a Saturday of hard labour tearing down the old plaster from the walls. I didn't test gauge, because I used the yarn for Cadence, in fact I'm recycling the yarn. I added some extra stitches to the side and I like it already. I finished the first leave.

You Might Also Like

0 reacties