Druk bezig

Dit kwam eerder op 10 in 11, ook hier dus tijd voor een updateje. Druk bezig is nu met een korrel zout te nemen want ik moet rusten. Hoe z...

Dit kwam eerder op 10 in 11, ook hier dus tijd voor een updateje. Druk bezig is nu met een korrel zout te nemen want ik moet rusten.

Hoe zat het ook al weer? De derde week van januari ontwaken we uit onze dromen en plannen en beseffen we dat het er toch niet van gaat komen? Of voornemens overleven de eerste maand niet? Ik weet het allemaal niet zo goed, maar ik weet wel dat ik goed bezig ben. Dat is ook al iets. Al kan er nog niks van mijn lijstje 10 in 11 geschrapt worden. Tenzij je het heel letterlijk gaat nemen, want neem nu nummer 8: testbreien. De deadline was vorige zaterdag en toen heb ik haar een lijstje met opmerkingen gestuurd, ook al ben ik maar tot rij 18 van het eerste schema gekomen. Ik had me wat mispakt aan breien op naalden 2,5, haar patroon was niet zo duidelijk waardoor ik toch wel vaak online moest gaan zoeken wat ze bedoelde en dat lukt moeilijk als je vooral op de trein breit en dan begonnen die verbouwingen ook weer vollen bak. Maar ze gaat haar patroon aanvullen, hier en daar herschrijven en dan krijg ik het terug in mijn mailbox. Ik denk wel dat ik het ga afwerken want de kleur en textuur bevalt me wel. Alleen past het niet echt bij het weer om nu al katoen te breien, vind ik.
Nog eentje: nummer 10 van het lijstje. Eind december ben ik bij KnitFlanders langsgeweest (mijn sjaal staat op hun blog) en begin januari waren er de ijverige wijven, waarvan verslag op Gentblogt kwam. Ik ben al 2 maart aan het vrijhouden om een echt ijverig wijf te worden.

En dan nummer 3, iets met kabels. De sjaal is af, maar nog in testfase want mogelijk moet hij nog een stukje langer (en nee, we zeggen niks over dikke nekken). Ondertussen ben ik bijna halfweg de entrechat. Ik geef toe, ik had het liever anders gezien, maar ik ben al een paar keer moeten terugkeren in die kabels. Maar nu ben ik op de goede weg. Dus denk ik wel dat het tegen het einde van de maand een afje moet worden.
Al bij al vind ik het wel een mooi resultaat: drie van de tien projecten zijn gestart. Een goed begin. Al zeg ik het zelf.

You Might Also Like

1 reacties