Dingen die ik me deze week afvroeg

Nee, ik zoek zo'n dingen niet op, maar ik vraag me soms wel rare dingen af. Zoals waarom iemand vorige week op de trein de krant van 23...

Nee, ik zoek zo'n dingen niet op, maar ik vraag me soms wel rare dingen af. Zoals waarom iemand vorige week op de trein de krant van 23 december aan het lezen was. Of waarom dat lifestyletijdschrift voor vijftigplussers maar om de drie maanden verschijnt, zij hebben toch tijd genoeg om te lezen? Of waarom er bij die nieuwe horecazaak op de markt "eet- en desserthuis" staat, is dessert geen eten?

You Might Also Like

1 reacties

  1. Dat van die kranten, dat herken ik wel. Mijn ouders spelen hun gelezen kranten door naar ons (daaraan gaat een langere voorgeschiedenis vooraf, maar die heeft hier verder geen belang). En aangezien ik niet altijd tijd heb om die onmiddellijk te lezen, tja, dan stapelt zich dat al eens op. En aangezien ik die niet bij het papier kan gooien zonder ze gelezen te hebben (ook al sla ik heelder stukken over, ik moet het toch gezien hebben), kan het gebeuren dat ik een aantal weken achter zit. Daardoor zou het ook perfect kunnen dat ik op de trein de krant van 23 december zou zitten te lezen :)

    BeantwoordenVerwijderen