48u

"Geef het 48u en dan moet de antibiotica wel werken", zei ze. We zijn nu halfweg die 48u. Ik kan stoer proberen doen maar zonder d...

"Geef het 48u en dan moet de antibiotica wel werken", zei ze. We zijn nu halfweg die 48u. Ik kan stoer proberen doen maar zonder dafalgan lukt het me niet om de koorts onder controle te houden, de hoofdpijn van maandag is er nog steeds, net als de nekpijn bij momenten, en sinds woensdag ook keelpijn,... Duizend zwaarden, ik overdrijf niet, slikken lukt moeilijk en je doet dat nogal veel op een dag zonder dat je het weet. Al moesten de pillen van de eerste dokter in principe ook tegen die keelpijn helpen. Niet dus, in plaats dat ik mijn laatste ziekdag gewoon wat kon rondhangen kon ik naar de dokter trekken. Ik voelde me vreselijk en het was bijna een opluchting toen ze zei dat ik er echt wel ziek uit zag. Dan was het niet zo erg dat ik tussen haar afspraken door gekomen was.

En tussen het rusten door vond ik bij Oontje inspiratie voor een nieuw blogproject en via via ook de helm met bollen die ik toen wou en blijkbaar gewoon in Gent verkrijgbaar is. En bij het snuisteren in mijn eigen archief ontdekte ik ook dat ik twee jaar op rij dezelfde foto gebruikt heb, onbewust.

En nu ga ik weer mijn bed in kruipen. Nog 24u...

You Might Also Like

4 reacties

  1. Zeker dat je geen griep hebt ofzo? Daar helpt geen antibiotica tegen hè... alleen uitzieken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel zeker, de symptomen passen ook niet bij griep. Dan is je spierpijn niet zo perfect lokaliseerbaar en is je huig niet twee keer zo groot, ik zou veel liever griep hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt verschrikkelijk. Veel beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen