En toen zei de omroeper…

“Wegens het drukke treinverkeer in Brussel hebben de treinen komende van Brussel vertraging.” Ik moest me in de arm knijpen om zeker te zijn...

“Wegens het drukke treinverkeer in Brussel hebben de treinen komende van Brussel vertraging.” Ik moest me in de arm knijpen om zeker te zijn dat ik niet droomde, maar nee, de omroeper herhaalde het zelfs een tweede maal. Natuurlijk met de verplichte verontschuldiging erbij. Het is bij mijn weten herfstvakantie, dus zou ik denken dat er minder reizigers zijn. Sommige treinen zijn in elk geval plots wel een stuk korter. En vooral, het zou me verbazen als er plots meer treinen dan anders in Brussel zouden rondrijden in de spits.

You Might Also Like

3 reacties

  1. Ik zat op een trein die van Brussel kwam en 't ging daar inderdaad maar moeizaam. Stond er zelf niet te veel bij stil (kregen ook geen uitleg), 't is altijd wel iets!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 't Blijft inderdaad vrij druk op de trein... Ieders verlof op?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik was deze morgen te laat op het werk - treinvertraging wegens ... wielslip. Zo stond het toch op Railtime. Uitleg werd er op de trein zelf niet gegeven zelfs al stonden we 15 minuten in Aalter. Er zat wel nogal veel kinderen op de trein. Vooral 's avonds. Blijkbaar worden er nogal wat uitstapjes georganiseerd.

    BeantwoordenVerwijderen