Daar word ik nu vrolijk van zie

Breisterretje wist me te verleiden tot een spontane aankoop, niet duur en naar het schijnt handig. Ik heb het nog niet geprobeerd, enkel af...

Breisterretje wist me te verleiden tot een spontane aankoop, niet duur en naar het schijnt handig. Ik heb het nog niet geprobeerd, enkel afgehaald van de post en het moet gezegd, zelfs al heb ik het gewoon besteld, het zit in een vrolijk papiertje in een oranje kleurtje met eendjes en kikkertjes, heel toepasselijk bij het regenweer. Ik word er gewoon vrolijk van en krijg bijna zin om in de plassen te springen.

You Might Also Like

4 reacties

 1. Dat zelfde pakje is hier in Limburg ook aangekomen, zelfde papiertje en waarschijnlijk ook zelfde inhoud. Wel al uitgeprobeerd, restwol een beetje op orde gemaakt en leuke cakejes van gemaakt. Lekker speelgoedje, een streng moet ik nog uitproberen ben hubbymuis de oren van het hoofd aan het zagen om me een haspel te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had ook kikkertjes en eendjes! En je word er inderdaad vrolijk van, ongelooflijk hoe zo een kleine attentie je dag goed kan maken. Veel plezier ermee, "cakejes" maken is verslavend, vind ik. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha... klinkt leuk!
  En... mogen we nu weten waar het over gaat ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een wolwinder, Breisterretje had een tip in de Belgische Ravelry-groep geplaatst en Line en ik zijn bezweken. Ik moet het wel nog testen

  BeantwoordenVerwijderen