Mee met de kudde

Ik had mijn beklag gedaan over het magazine, maar ik ga mijn woorden terug moeten nemen. Ik merkte zondag in de trein, wat na datum dit arti...

Ik had mijn beklag gedaan over het magazine, maar ik ga mijn woorden terug moeten nemen. Ik merkte zondag in de trein, wat na datum dit artikel, met massa's leuke links. Het toontje in de titel stoort me nog een beetje, maar ik ga er mij over zetten. Ondertussen heb ik ook al een paar lessen gehad, en al evenveel gemist vrees ik. Maar het lukte wel vlot om weer in te pikken, dus was het niet zo erg. De verplaatsing neemt serieus wat tijd in beslag, maar het is wel de moeite. Ik hou wel van het geluid van de ratelende machine. En misschien word ik daar wel wat overmoedig van... Afwachten, voorlopig doe ik braafjes mee en luister ik naar de juf.

You Might Also Like

1 reacties

  1. Als je een blogleester bent zoals ik, zijn de namen en personages wel gekend, maar voor wie zijn eerste stappen in dit wereldje wil zetten zijn het echte referentie punten. Veel succes met het nieuwe talent dat je nu ontwikkeld.

    BeantwoordenVerwijderen