Oeps

Als ik mijn mailbox opendoe, zie ik een mail van een onverwachte afzender. Het gebeurt eigenlijk zelden dat we mailen. Een mail zonder onder...

Als ik mijn mailbox opendoe, zie ik een mail van een onverwachte afzender. Het gebeurt eigenlijk zelden dat we mailen. Een mail zonder onderwerp met enkel een foto als bijlage. Wat vreemd. Ik zie meteen waar en wanneer de foto gemaakt is, mijn lijf voelt nog het gebrek aan slaap van die dagen. We staan er vrolijk lachend op, in discussie, wie er niet bij was zou er van alles kunnen van denken. Och, soms ben ik zo blij dat facebook er nog niet was toen ik uitging in mijn studententijd. Een pint te veel of zelfs niet, maar het beeld ligt vast en zweeft ergens op het net om opgepikt te worden door een zoekmachine.

Maar waarom krijg ik die foto? Wat wil hij insinueren? Mijn antwoord is kort: wtf? What the fuck. Waar moeit hij zich trouwens mee?

Zijn antwoord is duidelijk: "Toeval. Ik trok plaatjes, dit koppeltje trok mijn aandacht. Achteraf zag ik wie het was. Kijk naar je ogen. Het is lang geleden dat ik ze zo heb zien stralen. Bon, het zijn mijn zaken niet."

You Might Also Like

0 reacties