Notes GF 2010

Het regent in Gent, het zout vormt witte vlekken op het asfalt, niet zo erg als de vorige keer, maar toch. Sowieso zit mijn avond er op, vol...

Het regent in Gent, het zout vormt witte vlekken op het asfalt, niet zo erg als de vorige keer, maar toch. Sowieso zit mijn avond er op, voldoende impressies om mijn hoofd en hart te vullen. Laten we dus maar een Polly'ke doen.

Flip Kowlier: "Hei ze staan hier te tôten"
Hij lacht en vraagt zijn vriendinnetje: "weet jij wat tôten is?" Ze haalt de schouders op. Hij heeft rastavlechtjes, donker velletje en lacht. Hij vraagt het aan mij en knikt als ik het correcte Nederlandse woord zeg.

Ik vind overal min gerief want de meiskes ijn overal lief (Walter De Buck - de wereld is rond)

"Als ik een piemel had, stond ik nu niet hier" (vrouw in de rij wachtende aan de gratis toiletten in de bibliotheekstraat)

Kleur zit ook vanbinnen (deel van de installatie straatsalon in Minnemeers)

Corijn: Het is niet omdat je een kaart tekent en grenzen trekt dat het probleem is opgelost.
Vermeersch: Maar het zou wel helpen....

"I looked ok from the outside, now you are looking in" (Intergalactic lovers)

"Misschien een blazer, allez, ik weet niet: een jeans, mooi hemd en blazer, dat kan je dan uitspelen, het gaat ook warm zijn" (man op polépolé)

I want to experience you (Julia Stiles in Carolina

"Allez... wa? ik hoef niet te weten wat er in die lift is gebeurd, doe hem gewoon de groeten."

"...De zotte dagen, waar dat je jong bent,... (haalt schouders op), waar dat je zomaar dingen deed zonder er bij na te denken (haalt schouders op) soms denk ik dat we het gewoon moeten doen..." (Gregory Frateur - Dez Mona)

You Might Also Like

0 reacties