Auto's enzo

Het wordt een beetje een gewoonte om hier wat te schrijven over A very good trip van Renault. De wedstrijd is volle bak bezig en de kandida...

Het wordt een beetje een gewoonte om hier wat te schrijven over A very good trip van Renault. De wedstrijd is volle bak bezig en de kandidaten waren ook al in Belgiƫ, van Frankfurt naar Brugge. En zoals gezegd, het lijkt mij fantastisch om zo maar je neus achterna te rijden, ecologisch is dat een ander verhaal. Maar in de wedstrijd moeten ze ook proeven afleggen en dat spreekt me een heel stuk minder aan. Zeker de extreme als van een brug springen, er mag dan al een elastiek aan hangen, het is niet mijn ding. Nee, neem dan maar onze laatste idee van vakantiereis. Het is al een heel gedoe geweest, elk land dat ik wel zag zitten, wimpelde hij af en elke bestemming die hij dan weer voorstelde was ook niet echt dat. Dankzij de Focus Knack dachten we het dan gevonden te hebben, maar helaas pindakaas. De reis was al volzet. Nee, het ging geen groepsreis worden, wel een rondreis. Ach, ik denk dat we al weten waar we volgend jaar naar toe gaan. Dit weekend vonden we iets soortgelijk maar in een ander land, alleen op den duur wordt dat hele rondreis-gedoe wat te lastig om nog in te schatten. Gelukkig dacht ik aan google maps en zo hebben we dan maar een beslissing genomen, met een plan b en zelfs een plan c. Ik ga zelf nog niet mogen rijden, maar dat vond hij niet zo erg. Wat ik dan weer leuk vind is dat we met onze eigen auto zouden gaan, wat het wel gemakkelijk maakt met bagage, al denk ik dat hij liever een auto zou huren. Enfin, we zien wel. Nu komt het er alleen nog op aan om het reisbureau te pakken te krijgen. En hij staat er op om ze te bellen in plaats van te mailen of online te bestellen. Het is natuurlijk niet evident, iedereen wil op reis en het is maar drie weken meer ofzo. Dus ja, misschien valt het opnieuw in het water. Ondertussen kan ik blijven dromen van rondrijden in Europa, in een Renault bijvoorbeeld. De wedstrijd duurt nog vijf dagen en het Belgische team met de toepasselijke titel Les sisters staat voorlaatste. Maar het moet gezegd, de jongste van de bende is al naar de dokter gemoeten en een gespalkt been is natuurlijk niet evident. Misschien dat de laatste vijf dagen hen nog geluk brengen, en vooral een hoop stemmen opleveren.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Nog drie nachtjes slapen en wij beginnen aan onze eigen rondreis van Europa met onze Opel Astra. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik weet het en ik ben bijzonder jaloers op jullie parcours. Hebben jullie op voorhand alles al geboekt of is het een beetje op de bots?

    BeantwoordenVerwijderen