Musjieks

We zijn gisteren naar de botanique geweest voor een festivalleke. Ik keek uit naar de Black heart procession en nam die andere groepen er m...

We zijn gisteren naar de botanique geweest voor een festivalleke. Ik keek uit naar de Black heart procession en nam die andere groepen er met plezier bij. Phosphorescent bleek in zijn eentje best genietbaar, maar ondanks de uitschieters bleef het al bij al middelmatig. Niks nieuws ten opzichte van die keer in de Cactus dus. En Black Heart Procession is gewoon goed, keigoed. De nieuwe cd werd zonder twijfelen al voor het optreden gekocht.

In de rotonde (waarom hebben wij zo geen zaal in Gent?) merkte ik de decibelmeter bij de geluidsman op. Ja, ik had tijd om dat ding in de gaten te houden en ja, dat zegt iets over de muziek. Vanaf een bepaald moment ging dat ding in het rood, het was nogal moeilijk om er een rode draad in te ontdekken, 101 kon zowel rood als groen zijn, idem voor 99. Maar de geluidsman kon dus wel het geluid enigszins binnen de perken houden, een goed initiatief van de Franse Gemeenschap als je het mij vraagt. Zijn er ook zalen in Gent (Vlaanderen) waar dit gebeurt?

You Might Also Like

1 reacties

  1. Geen idee, maar alleszins goed dat er hier meer en meer bewustwording rond is

    BeantwoordenVerwijderen