stapels

Het stapelt zich wat op, het wordt wat te veel van het goede. Een project van de mijne dat tussen het lijstje "te verbeteren" is t...

Het stapelt zich wat op, het wordt wat te veel van het goede. Een project van de mijne dat tussen het lijstje "te verbeteren" is terecht gekomen, zonder mijn medeweten, terwijl anderen het een goed project vonden. Een opmerking over de "sprekendheid" van een nota terwijl ik enkel verondersteld werd van cijfers up te daten en de collega van wie ik de taak moest overnemen, pluimen had gekregen voor de nota. Een collega die geen input wil geven en dan op de werkgroep verontwaardigd is dat er niks in het document staat. Reacties van mensen die niet de reputatie hebben van de meest fijngevoelige te zijn. Een document waar ik lang aan gewerkt heb en moeten verdedigen heb om hoger te krijgen, interne tegenstand. Enfin, het stapelt zich op en dan wordt het lastig.

Morgen staat een teamdag op het plan, midden alle drukke deadlines, buiten in de natuur gaan werken. Een project van de Tijdbank, het hoofd leegmaken met wat fysieke arbeid, collega's beter leren kennen en misschien plooien gladstrijken of misverstanden uit de weg ruimen.

You Might Also Like

0 reacties