Kleurtjes

Misschien herinner je je deze nog? Nee, hier hoort geen slechte jingle bij maar het zou wel kunnen. Ik ben nogal gehecht aan mijn zetel, he...

Misschien herinner je je deze nog? Nee, hier hoort geen slechte jingle bij maar het zou wel kunnen. Ik ben nogal gehecht aan mijn zetel, het was mijn eerste echt dure aankoop, als je tenminste efkes vergeet dat ik een huis kocht om hem in te zetten. Enfin, ons kattenbeest heeft hem ondertussen nogal toegetakeld. Bij de Zweedse fabrikant wordt hij niet langer verkocht maar wisten ze me wel te vertellen dat er een website bestaat waar je overtrekken kunt kopen van modellen die niet meer verkocht worden. We hebben al een aantal keer zitten kwijlen, maar we gingen eerst schilderen en dan parket en dan... Tot ik zag dat je ook staaltjes kunt bestellen. Zo gezegd, zo gedaan: 5 stofjes en ik laat je raden wat hij gekozen heeft.En ik laat je ook raden wat ik zou kiezen. Hij heeft ze nog niet gezien, dus met dit postje maak ik me niet meteen populair (maar hij leest dit toch niet).

You Might Also Like

1 reacties

 1. Beste Patricia,

  Mijn naam is Marie LemaƮtre en ik ben laatstejaarsstudent communicatiewetenschappen aan de Universiteit Gent. Mijn thesis handelt over blogs en het gedrag van bloggers en bloglezers.

  Om dit te onderzoeken zou ik graag om uw medewerking vragen.
  De groep respondenten is beperkt en ik heb dus ook uw antwoorden heel hard nodig om in mijn onderzoek te slagen.

  Voor dit onderzoek zal ik twee surveys afnemen. Indien u wenst mee te werken gelieve uw emailadres aan het begin van de eerste survey achter te laten, zodat ik u gemakkelijk kan bereiken voor de tweede survey. Als u uw medewerking wenst te verlenen gelieve dan de vragen zo eerlijk mogelijk te beantwoorden.

  De eerste survey vindt u hier:
  http://www.thesistools.com/?qid=70498&ln=ned
  Deze survey wordt afgesloten op dinsdag 10 maart, 20u00. Ik besef dat dit wel zeer kortbij is, dat komt door omstandigheden. Ik hoop dat dit geen drempel zal zijn voor u om mee te werken,

  Het invullen van de vragenlijst zou een kleine vijftien minuten in beslag nemen. Uw gegevens worden volledig anoniem verwerkt.

  Uw antwoorden worden ten zeerste op prijs gesteld.

  Alvast heel erg bedankt voor uw deelname aan dit onderzoek.

  Vriendelijke groetjes

  Marie LemaƮtre

  BeantwoordenVerwijderen