42?

Ik las ergens op de cover van een vrouwenblad dat vrouwen met maatje 42 het meest gelukkig zijn met hun lijf. Daar wou ik meer van weten, ik...

Ik las ergens op de cover van een vrouwenblad dat vrouwen met maatje 42 het meest gelukkig zijn met hun lijf. Daar wou ik meer van weten, ik bladerde verder en kwam op een fotoreportage van stralende vrouwen met dure botten en dito kledij. Hun verhalen spraken voor zich, opnieuw lichter na zwangerschapsverlof, eindelijk vrede genomen met die kledingsmaat,... Ik heb het boekje niet gekocht, het hielp ook niet veel, want ik voelde me maar mottig. Ik loop al een tijdje winkel binnen, paskot binnen en zonder aankoop weer naar buiten. Ik vind dat ik er opgeblazen uitzie. Mijn lief verhuisde gisteren de weegschaal van mijn lege badkamer naar onze badkamer. Ik keek het ding met argwaan aan en was uiteindelijk toch nieuwsgierig. Vijf kilo minder dan ik verwacht had. Ik voelde me op slag een stuk lichter, toch maar nog even uit de buurt van kledingwinkels blijven of het gevoel is zo weer over.

You Might Also Like

1 reacties

  1. thuis gebruik ik een niet-digitale weegschaal dus het is meestal gokken hoe of wat... de optimist in mij gokt meestal aan de lage kant ;-)

    maar euhm gister moest ik op medisch onderzoek, gewogen met kleren en al aan... tot zover mijn self-esteem. *zucht*

    BeantwoordenVerwijderen