Olijven en parmezan

Het moet niet altijd chocolade zijn. 300 g zelfrijzend bakmeel 75 g bloem 175 g zwarte olijven, zonder pitten en fijngehakt 35 g parmezaanse...

Het moet niet altijd chocolade zijn.



300 g zelfrijzend bakmeel
75 g bloem
175 g zwarte olijven, zonder pitten en fijngehakt
35 g parmezaanse kaas, geraspt
1 el verse rozemarijn, fijngehakt
2 eieren
2,5 dl melk
125 g ongezouten boter, gesmolten



Alles mengen, het mag klonterig blijven en dan de oven in op 210° tot er niks meer blijft plakken aan het brochettestokje. Reken op een goede 20 minuten.

Volgens het recept is er een volgorde van mengen enzo maar daar trek ik me niks van aan, moet dat?

You Might Also Like

2 reacties

  1. geen idee - muffins zijn de dochter haar specialiteit... ik geef haar het recept door. (ze gebruikt soms 1 van mijn oude breinaalden, ipv een brochettestokje)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen