Jiekloo

Hoe geraakt een West-Vlaamse in de N9 in Eeklo, Jiekloo lijk we zeggen? Ze krijgt 's morgens op haar werk een mail van haar lief met ver...

Hoe geraakt een West-Vlaamse in de N9 in Eeklo, Jiekloo lijk we zeggen?

Ze krijgt 's morgens op haar werk een mail van haar lief met verlof, want anders kan hij niet mailen en jawel op de mailloze dag.

"Schat,
luister hier eens naar. Daar kunnen wij vanavond naartoe."

Antwoord:
"schat, ik zit in een landschapsbureau, ik kan niet luisteren maar als ze het gebruiken in Grey's anatomy kan het niet slecht zijn."

En voilà, zo zaten wij in de N9 te luisteren naar een Amerikaan met een lastige naam: William Fitzsimmons. Maar zo mooi... en grappig. "Ik ga nog eens een triestig liedje zingen, ja weeral, maar gelukkig komen jullie luisteren, anders zou ik een job moeten zoeken, een echte, en met mijn baard mag ik geen voedsel serveren. Ik zou me dus ook moeten scheren. Gelukkig zijn jullie hier, misschien moet ik toch eens gelukkige liedjes schrijven."



en nadien hadden we nog recht op de muziek van twee Denen: Murder heten ze, maar hun muziek is oh zo mooi en Duyster. Ja, we kwamen thuis met twee cd's. Dat wordt nog leuk als we cd-rekjes proberen te vinden...

You Might Also Like

1 reacties