Small & fun

For ravelry-users, scroll down for English Ik heb het nog niet verteld maar maandag breide ik de laatste steken aan een groot project. Ik ...

For ravelry-users, scroll down for English

Ik heb het nog niet verteld maar maandag breide ik de laatste steken aan een groot project. Ik moet het nog blokken en daar heb ik een beetje schrik van, dus wil ik er voldoende tijd voor uittrekken. Maar er komt nog een foto.

De breiles begon maandag opnieuw en als er niemand bij komt dan was het misschien meteen ook de laatste les. Maar geen paniek tot het zo ver is. Alleen had ik niet meteen goesting om meteen weer een groot project te starten, ook al vraagt onze lerares dat wel, dus doe ik een beetje tegendraads en heb ik iets kleins opgestart. Ik heb het patroon wat aangepast en eigenlijk is het een beetje langer uitgevallen dan voorzien, maar dat is niet zo erg. Rarara...Monday was a big day in many ways. I finished a big project. No pictures yet because it still need to be blocked. Knitting class started again and for the moment there is one person short, so it might have been the last class. But no time to panic. Our teacher asked us to do a sweater or vest, but I just didn't have the courage to start something big straight away, so I'm a bit of a rebel with this small and fun project. I adapted the pattern a bit and it has turn a bit longer than it is supposed to be, but that's ok. But what is it?

You Might Also Like

0 reacties