oproep

Collega- Ivan van op Gentblogt had minder leuk nieuws: Dit weekend werd ingebroken in het lesgebouw van ‘Leerpunt’, Centrum Basiseducatie...

Collega-Ivan van op Gentblogt had minder leuk nieuws:

Dit weekend werd ingebroken in het lesgebouw van ‘Leerpunt’, Centrum Basiseducatie in de Hippoliet Lammensstraat (Begijnhof, Rabot). Er verdwenen o.a. 11 pc’s uit het Openleercentrum.

Het gaat om Dell GX620 Optiplex mini-towers met Dell 17” Ultrasharp 1707Fpt LCD-schermen. Kom je via om het even welk kanaal in aanraking met één van onderstaande systemen, verwittig dan a.u.b. zo snel mogelijk de politie.

Alle systemen zijn voorzien van een stoptracklabel bestaande uit 2 letters en 7 cijfers DS02859xx. Het stoptracklabel bevindt zich bovenaan op de mini-tower. Als je ziet dat daar iets weggehaald is (label zit héél vast), dan weet je dat je met een gestolen systeem te maken hebt.

Wie meer info heeft over deze inbraak, kan steeds terecht bij de politie (09 226 61 11) of bij Leerpunt zelf (09 224 24 12). We rekenen er op dat de politie de pc’s snel terugvindt. Nu zit Leerpunt zonder Openleercentrum en dat is een ramp voor de school en voor de cursisten.

details computernamen

You Might Also Like

0 reacties