Mijn C-spot

Ik wou dat ik kon zeggen dat mijn Vooruitabonnement vandaag echt start, maar O-rex werd eenseizoen uitgesteld. Eigenlijk komt het me ook een...

Ik wou dat ik kon zeggen dat mijn Vooruitabonnement vandaag echt start, maar O-rex werd eenseizoen uitgesteld. Eigenlijk komt het me ook een beetje goed uit. Morgen komt mijn ma, en mijn huis kan niet echt als ma-proof omschreven worden. Mijn C-spot zal nog even geduld moeten hebben. Ik blijk een actieve poeët te zijn en ben er nog niet helemaal uit wat ik daarvan moet vinden. Wat bent u?

Zoveel energie, zoveel levenskracht! Uw antwoorden getuigen van een breed inzicht in de diepre lagen van de realiteit, een inzicht dat zich graag wil uiten in strakke volzinnen.
Uw C-spot bevindt zich zonder twijfel op uw voetzool, net voor uw hiel. Dit type van C-spot valt uiters moeilijk mechanisch te stimuleren maar gelukkig bestaat er voor dit type (en alléén hiervoor) een krachtige natuurlijke manier: u plant uw voeten stevig neer en verplaatst uw lichtaamsgewicht naar achteren.
U zal merken dat de tijd lijkt stil te staan en dat wat vroeger alledaags leek, plots van grote schoonheid wordt. Inderdaad, deze houding is niet voor niets de houding waarin dichters en filosofen zo vaak worden afgebeeld.

You Might Also Like

1 reacties

  1. Ik ben blijkbaar een ontvankelijke kruisbestuiver. Daar moest ik toch wel even over nadenken.

    BeantwoordenVerwijderen