Keukens bis

Gisteren slechts twee films gezien omdat ik nog naar de bisbeurs wou met mijn lief. Keukens kijken, parket keuren, deuren monsteren,... Ja, ...

Gisteren slechts twee films gezien omdat ik nog naar de bisbeurs wou met mijn lief. Keukens kijken, parket keuren, deuren monsteren,... Ja, het schiet op. Ongelooflijk hoeveel keukenbouwers Gent telt. En ja, zoals i. al zei, je komt dan wel eens tegenstrijdig advies tegen.

"Ik zeg altijd tegen de mensen, bespaar niet op je toestellen. Je mag bij mij elke week iets komen drinken maar kom niet klagen als je dampkap te veel lawaai maakt, je vaatwas rammelt,... als je de goedkoopste toestellen er in steekt."

"Ik zeg altijd, neem iets goedkopere toestellen, die zijn even goed en na 15 jaar beginnen die oude toestellen ook hun tijd gehad te hebben. Trouwens de goedkopere zijn kwalitatief vaak even goed, wat meer kost zijn de toeters en bellen. Afwerking zegt u, bah die goedkopere zijn ook mooi afgewerkt..."

Enfin, de waarheid ligt waarschijnlijk ergens in het midden en de gemiddelde leeftijd van een huishoudtoestel, ook een duur, ligt steeds lager. Volgende week hebben we alvast een afspraak met de meneer die ons op een andere stand verbaasde met "ah, jullie zoeken ook parket, ga daar zeker eens horen met mijn groeten..."

You Might Also Like

0 reacties