En toen zei de keukenbouwer...

Ja, dit wordt er eentje uit de reeks ( hier , hier en natuurlijk hier ). Gisteravond hadden we dus een afspraak. De keukenbouwer had nog g...

Ja, dit wordt er eentje uit de reeks (hier, hier en natuurlijk hier).

Gisteravond hadden we dus een afspraak. De keukenbouwer had nog geen tijd gehad om het plannetje uit te werken maar zo konden we samen denken. Wat hij voorstelde was redelijk revolutionair. Echt waar, ik ben er zo voor te vinden. Hij was er niet zo voor te vinden dat de vloer er al lag en wat erger is, de leidingen. Maar ook dat zou nog in orde moeten komen. Voor iedereen die mijn weerstand tegen een witte keuken kent, dit is de kleur die we gekozen hebben, voorlopig. En toen zei de keukenbouwer:
"Hebben jullie al gedacht in welk kleur jullie de muren gaan schilderen? Ja, met die vloer die jullie gekozen hebben moet je daar goed over nadenken, niet alles kan. Ik zou gaan voor antracietgrijs."
O.: "Grijs?" Zijn lip krult.
"Geen grijs, antracietgrijs.", zegt hij op besliste toon. Ik besterf het bijna van het lachen, nog maar enkele weken geleden hadden we een discussie over grijs, zwart en antraciet.
"Een andere mogelijkheid zou zijn om het in dat kleur bijvoorbeeld te doen." Hij wijst naar een reclamepaneel. "Paars."
De lip bij mijn lief krult nu volledig. Ik zie hem bijna roepen, "nee, geen roze."
"Ik denk dat hij vindt dat dat te veel naar roze gaat," probeer ik. "Ik zie dat graag maar hij wil dat niet." "Maar nee, dat is paars."
"Aubergine, anders?" stel ik voor. "Ah, ja, dat is ook een goed idee."
"Wat is aubergine?" zegt mijn lief stug. "Hmmm..."

Hihi, ik krijg dan toch een roze muur,....

You Might Also Like

1 reacties

  1. Haha waar bemoeit zo'n man zich mee he. Ben benieuwd wat voor kleur jullie nu uiteindelijk hebben gekozen. Mochten jullie nog tips nodig hebben voor het kiezen van de juiste verf, kijk dan even op deze site: http://www.schilder-weetjes.nl/informatie/soorten/verfsoorten-binnenshuis.html
    Groeten

    BeantwoordenVerwijderen