Bambi misbruikt?

Nee, ik heb het niet over de nieuwe kapstok ten huize i. Maar over het woord van de week in mijn wekelijks taalmailtje: bambiseks. En dit...

Nee, ik heb het niet over de nieuwe kapstok ten huize i. Maar over het woord van de week in mijn wekelijks taalmailtje: bambiseks.

En dit wordt dan omschreven als:

Wie het in bed houdt bij knuffelen, strelen, zoenen en vrijerig stoeien, doet aan bambiseks. Bambiseks is zacht, leuk en teder, net als het lieve hertje Bambi uit de Walt Disneyfilm, maar het kan volgens sommigen ook heel intens en spannend zijn. Een ander woord voor bambiseks is vanilleseks.


Zo weet u ook weer iets bij...

You Might Also Like

2 reacties

  1. Off-topic: ik stond vanmiddag voor je aan de kassa in 't restaurant, en zat één tafel dichter bij de kassa om te eten. Maar aan de kassa moet het zo snel gaan dat dat geen goei moment is om iemand voor 't eerst aan te spreken, en zo over de tafel heen roepen leek me ook maar vreemd, dus hield ik weer m'n mond. :-) Ooit zullen we misschien wel es in een lange rij aan de kassa naast mekaar staan en dan zal ik mezelf wel es bekend maken. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Doen! Ook als het een korte rij is, ik durf wel eens "blind" zijn in de refter. Maar ook op de trein, bus, tram,...

    BeantwoordenVerwijderen