Verwarrend

Het begon met Kathleen Huys die het nieuws bleek te lezen op radio 1. De Kathleen die ik in mijn hoofd altijd verbind met Radio 2 West-Vlaan...

Het begon met Kathleen Huys die het nieuws bleek te lezen op radio 1. De Kathleen die ik in mijn hoofd altijd verbind met Radio 2 West-Vlaanderen, net als Peter Van Herrewege met vrijdag, maar dat is een ander verhaal. Nu met mojito met Lieven Vandenhaute, en dan komt het stubru-gevoel zo boven. Ik blijf er de hele namiddag van overtuigd dat het nog middag is, Frituur Victoria weet u wel, tijd zat.

Om maar te zeggen dat de hele nieuwe programmatie op radio 1 me nog niet echt overtuigd heeft. Ik hield mijn hart vast toen Annemie Peeters tegen Koen Fillet zei: "als we op radio donna werkten, konden we dit elke dag opleggen" bij de afkondiging van Britney Spears en het is eigenlijk nog niet veranderd. Ok, we horen regelmatig the go find, wat mijn wederhelft enorm apprecieert, maar dat programma met klassiekers op zondag? Spijtig voor Annemie, het is niet mijn ding.

You Might Also Like

2 reacties

  1. ik vind mojito op radio 1 redelijk te doen
    weet ik veel wie dat allemaal presenteert ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind mojito ook goed, maar door de stem van Lieven Vandenhaute doet het me denken aan frituur victoria wat ik ook goed vond, maar dat ik altijd met middagpauze zal blijven associëren. Ja, ik ben een moeilijk conservatief mens in zo'n dingen.

    BeantwoordenVerwijderen