Ziek

Vandaag nam lief een snipperdag, zijn pols doet het niet zo goed en een extra rustdag leek geen slecht idee. Wat wel een slecht idee bleek w...

Vandaag nam lief een snipperdag, zijn pols doet het niet zo goed en een extra rustdag leek geen slecht idee. Wat wel een slecht idee bleek was het vervangprogramma: een bezoekje aan die gigant in Eke. Het begon al goed: douchegel in aanbieding. Neem ik vier flessen? Of vijf? Bij deze krijg ik 100 ml gratis, bij deze 33%. We gaan verder: schonmaakproduct, en alles begint van voor af aan: vier flessen van 500ml of zes van 250 ml. zes is misschien goedkoper, maar geraak ik die andere flessen kwijt? En is het wel goedkoper? Ik kan dan gewoon niet kiezen, mijn systeem slaat dan dubbel. Nee, het wordt waarschijnlijk niet onze favoriete winkel.

"Jij bent meer voor het communistische systeem, 1 product, geen keuze." Wijze woorden van mijn lief toen we onze gratis maaltijd verorberden in het restaurant en wijselijk besloten de voedingsafdeling deze keer maar over te slaan.

You Might Also Like

0 reacties