en de microgolf - 2

Vandaag was dan het moment van de waarheid aangebroken. Ik moet toegeven, ik keek er een beetje tegen op, het was vroeg en die microgolf-his...

Vandaag was dan het moment van de waarheid aangebroken. Ik moet toegeven, ik keek er een beetje tegen op, het was vroeg en die microgolf-historie zat me nog dwars.

Het voorstel dat hij uitgewerkt had was redelijk fantastisch. Niet echt iets waar we zelf aan gedacht hadden, maar het zag er ruim uit. Het lijkt bijna onmogelijk dat zoiets op die ruimte mogelijk is. Na een kleine bespreking van de kasten enzo gaan we over tot de keuze van de toestellen. De verkoper stelt de vraag of we de voorkeur hebben voor een bepaald merk en ik denk dat hij niet echt verwacht had dat mijn lief ging antwoorden. Maar hij is nu eenmaal de persoon met de meeste kennis over die dingen. En dan zegt de verkoper bij wijze van boutade: "Je gaat een Seat toch niet met een Audi vergelijken."

Nu moet je weten, dat mijn lief met een Seat rijdt, iets wat hem heel regelmatig door zijn vrienden wordt doorgestoken. Autoliefhebbers als het zijn kunnen ze me overdonderen met merken, modellen en jaartallen. De Seat van mijn lief is absoluut not done bij zijn vrienden en ik omschrijf hem meestal ook als "johnnybak". Ik had dan ook de grootste moeite om het niet uit te proesten toen de keukenverkoper zijn opmerking maakte. Hij interpreteerde mijn grimas alsof ik hem gelijk gaf. Maar hij deed er wijselijk het zwijgen toe.

You Might Also Like

1 reacties

  1. seat rulez! Seat es pura emoción! :-)
    ik mag u lief wel!
    johnnybak haha, liever een pittig autootje waar je mee buiten kunt komen dan een ijzeren zeepbak op wielen zonder uitstraling! nèh!

    BeantwoordenVerwijderen