vakantieblues

We hebben het er al een paar keer over gehad. Geen vakantie dit jaar. Het is beter om de centjes te sparen voor de verbouwingen (straks komt...

We hebben het er al een paar keer over gehad. Geen vakantie dit jaar. Het is beter om de centjes te sparen voor de verbouwingen (straks komt de architect met een eerste voorstel = spannend!!). En op reis gaan kost nu eenmaal centjes. Ons verlof wordt opgeofferd aan verbouwingen, nu eens bij hem, dan weer bij mij. Dat is nog niet zo duidelijk. Ik sta zeker achter het idee en zie er ook wel de noodzaak van in. Maar hoe dichter de vakantiemaanden komen, hoe lastiger ik het er mee heb. Gelukkig zijn er nog "troostprijzen": een weekendje met vrienden aan de zee. Lekker uitwaaien!

You Might Also Like

4 reacties

 1. we kunnen een zelfhulgroep organiseren, voor mensen met (ver)bouwplannen en met zonder reisplannen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zelfde hier, we hebben dan niet echt grote verbouwplannen maar toch moeten ook wij op de centen letten en ons verlof aan de verhuis hangen... ik sla soms groen uit van jaloezie als ik anderen hoor vertellen over hun plannen. erg hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij wonen ook in een onafgewerkt, half verbouwd huis. Maar in de zomer trek ik drie weken naar India, of het huis nu af is of niet. Maakt allemaal niet uit.

  Gypsy, verhuizen doe je toch op een of twee dagen, niet? Of hebben jullie de inboedel van een gans kasteel te verslepen dat je er al je verlof voor nodig hebt? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @liza: er moeten geen structurele werken gebeuren, enkel laagjes verf, elektriciteit een beetje opsmukken, dat soort dingen. maar euhm 'al mijn verlof' is nogal relatief dit jaar :-)...dus doen we zoals patricia: weekendjes, foerieren bij scouts,..

  BeantwoordenVerwijderen