Uw darmen: een marktonderzoek

Donald is ziek. Zwaar ziek. Terminaal ziek. Misschien ken je hem wel. Natuurlijk wel, hij is dat bekende fotomodel. Nu slijt hij zijn laatst...

Donald is ziek. Zwaar ziek. Terminaal ziek. Misschien ken je hem wel. Natuurlijk wel, hij is dat bekende fotomodel. Nu slijt hij zijn laatste dagen thuis, in pijn. Hij heeft Hilde ingehuurd. Ze is een thuisverpleegster die hem regelmatig van een spuitje voorziet, als ook andere verzuchtingen inlost. Hilde wordt op haar vingers gekeken door Naomi en Patricia, respectievelijk vriendin en moeder van Donald. Tussen hen klikt het niet, leeftijdsverschil maar ook een gevecht om de aandacht van Donald. Dit alles verwoordt door Jeroen Olyslaegers, verwacht dus geen duidelijk verhaal maar wel snedige dialogen met de nodige verwijten. "Ik smeer al van mijn veertiende en u? U bent vorige week begonnen?" "Ach meisje, met wat ik al gesmeerd heb, kun je een man een dagelijks bordeelbezoek cadeau doen en dat gedurende een aantal jaren..."
Ik kon het de try-out vrijdag wel smaken, mijn liefste miste iets. Sien Eggers was schitterend als licht hysterische vrouw maar eigenlijk zou ik haar ook eens iets anders willen zien doen.

Meer info op de site van het NTG en Uw darmen: een marktonderzoek is slechts één van de drie premières waar ze bij het NTG in december mee uitpakken. Volgende zondag hebben wij er opnieuw afspraak.

You Might Also Like

0 reacties