I wanna dance with somebody... bis

Tja, lezertjes, vorige week stond een proefles op het programma bij de tweede (en laatste) dansschool die in aanmerking kwam. Tja, de voorwa...

Tja, lezertjes, vorige week stond een proefles op het programma bij de tweede (en laatste) dansschool die in aanmerking kwam. Tja, de voorwaarden waren lastig: een brede waaier van dansen en mogen kiezen welke dag je les volgt (stel dat we een concert zouden missen door zoiets als een dansles...).

We hadden een koppel zo zot gekregen om mee te gaan. Een eerste had al verstek gegeven. Blijkbaar nam mijn liefste het zekere voor het onzekere.

De sfeer bij het binnenkomen van de zaal was al direct anders, geen spotlights, geen grote spiegel,... het was de typische sfeer van een parochiehuis, tiens en toevallig is het ook in een parochiehuis :-)

We waren met een serieuze groep maar het grote verschil was dat je de indruk had dat de mensen er waren voor de fun, niet omdat ze hun openingsdans wilden oefenen...

De dansleraars zijn een koppel uit Antwerpen. Toen de vrouw zei "Daansen is de plezaantste sport die er is..." met een flink accent was de toon gezet. Geen grapjes over leidende/lijdende mannen. Nee, de aanpak beviel me wel en dus hebben we ons ingeschreven. Vanaf deze avond elke week een uurtje in de armen van mijn liefste zweven/zweten/vloeken/... (schrappen wat niet past).

You Might Also Like

0 reacties