Roze is voor mietjes

Mijn kleinste nichtje is 8. Volgens haar ben ik natuurlijk stokoud, maar dat doet hier nu niets terzake. Waarschijnlijk hebben we enkel het ...

Mijn kleinste nichtje is 8. Volgens haar ben ik natuurlijk stokoud, maar dat doet hier nu niets terzake. Waarschijnlijk hebben we enkel het bekkentrekken gemeen. Zij droomt van een prinsessenkamer, dit wil zeggen, roze muren, roze beddengoed, roze opbergbakken,... roze alom, liefst nog met een grote poster van assepoester of een andere prinses. Ik denk dat haar ouders wachten tot haar enthousiasme voor deze kleur er wat uitgroeit...

En waarom vertel ik dit? Wel, omdat dit waarschijnlijk de meest voorkomende commentaar is op dit hele gedoe. Niet via de commentaarberichtjes, maar wel via alle andere kanalen. Gaande van "flashy" tot "heel vrouwelijk".
Ik vond het één van de vrolijkste achtergronden waaruit ik de keuze had en voorlopig zal het zo blijven. Ik wil eerst wat andere dingen onder de knie krijgen voor ik ga "chipoteren" aan de kleur, DIY.

Een andere commentaar is de naam of beter het adres. Ik heb hier al uitgelegd van waar het komt, maar voor de leute vraag ik jullie ook eens te kijken wie het adres met mijn (officiële) voornaam ingenomen heeft. Je kan het ook met mijn familienaam proberen maar dat is iets minder spectaculair.

You Might Also Like

2 reacties