#memademay

   Een nieuwe MeMadeMay, de uitdaging van Zoe van SoZo. In deze post legt ze nog eens uit dat je zelf je uitdaging bepaalt, of je nu één zel...

 
 Een nieuwe MeMadeMay, de uitdaging van Zoe van SoZo. In deze post legt ze nog eens uit dat je zelf je uitdaging bepaalt, of je nu één zelfgemaakt kledingstuk hebt of een hele kleerkast vol. Doesn't matter!

I, Patricia, pledge to wear my handmade clothes. I hope to see what I miss in my wardrobe and what needs to go. I will share pictures when I feel like it.

Ik baseerde mijn uitdaging op een conversatie in de breiclub, iemand vroeg of ik mijn bloes zelf had gemaakt en dan of ik alles zelf had gemaakt? Het overkomt me steeds vaker dat alles wat ik draag zelfgemaakt is. Hou ik dit een maand vol en waar zijn de valkuilen? Ik zie in mijn kleerkast nog gekochte kleren hangen: een paar jeans, zwarte t-shirts met lange mouwen, basics,...

De uitdaging van vandaag was iets rood. En hoewel ik zeker rode stoffen heb liggen vond ik niet meteen iets geschikt. Je ziet twee keer de rode wollen stof van Jo De Visscher passeren, de t-shirt met korte mouwen had na de eerste keer dragen al kleine gaatjes. De zwarte die ik aan heb, een Odile van Zonen09 is ook in een stofje van haar. Een prachtige jacquard van Froy&Dind die misschien meer verdiende dan de givre van Deer&Doe, een cache-coeur van Papercutpatterns en ten slotte weer één van Deer&Doe, een zomers vestje maar in een rode corduroy, nog net geschikt voor een eerste mei, denk ik dan.



You Might Also Like

0 reacties