Blue monday

Vandaag zou de lastigste dag zijn, de dag waarop je weet dat er van je voornemens niet veel in huis zal komen, dat de dagen ondanks het ver...

Vandaag zou de lastigste dag zijn, de dag waarop je weet dat er van je voornemens niet veel in huis zal komen, dat de dagen ondanks het verlengen toch nog altijd heel donker zijn,... Het is toeval dat ik gisteren iets blauws afwerkte, maar het is wel een mooie gelegenheid om het te tonen. En te dragen.
Na de trui wist ik niet meteen wat ik wou maken, het lijstje is langer dan ik zou willen en hoewel ik direct met van alles en nog wat zou kunnen beginnen, voelde ik niet meteen de drang. Ik las in een oude Knack de opmerking dat singles tijd hebben voor dingen waar anderen geen tijd voor hebben, zoals breien. Het was grappig bedoeld natuurlijk maar het schoot toch een beetje in het verkeerde keelgat. Het hielp me wel om de bollen wol die ik net was gaan ophalen aan te vallen en een sjaal op te zetten. In de groep van Isabell Kraemer op Ravelry was spontaan een KAL (knitalong) gestart met de mellow sun sjaal. Deze sjaal zat al een tijdje in mijn bibliotheek maar ik had geen wol #schaterlach x 1000. De KAL loopt een maand, tot 1 februari en ik had eigenlijk niet echt plannen om mee te doen om de deadline te halen.
Alleen is breien op naalden 7 best wel eens leuk en zit het patroon ook wel goed in elkaar. Ik koos voor Cyrano van De Rerum Natura, Europese merino in baleine bleue, een blauwgrijs. Met een weekend zonder plannen na een week die te vol had gezeten was het de ideale manier om tot rust te komen. Het zorgde er wel voor dat ik te laat ging slapen, want nog één rij en dan was de herhaling gedaan of nog één rij en dan zat ik aan het volgende deeltje. Enfin, ik draag vandaag mijn nieuwe sjaal en ik ben er blij mee. Ik zou zeggen, zoek iets leuk vandaag of morgen en vergeet die blues een beetje.

You Might Also Like

0 reacties