Bamboe myosotis

Eén van de kledingstukken die ik de afgelopen maand maakte is een jurk van Deer&Doe. Ik had het patroon voor myosotis van Deer&Doe ...

Eén van de kledingstukken die ik de afgelopen maand maakte is een jurk van Deer&Doe. Ik had het patroon voor myosotis van Deer&Doe al eens gebruikt in velours, maar eigenlijk is het een zomerjurk. Deze keer gebruikte ik bamboe stof die ik bij Julija met korting had gekocht. De stof viel wat anders uit dan verwacht, maar dat was niet echt een bezwaar. Het is een beetje een klassieke stof en ik vind het wel mooi. 

De stof is donkerblauw en het was een plezier om te verwerken. Het voelt heel comfortabel om te dragen en hoewel de zelfkant zegt dat de stof rimpelvrij is, merk ik dat het toch wat verfrommelt bij het dragen, maar zonder dat het slordig over komt. 

Ik verlengde de mouwen een beetje zodat ik ze deze keer zonder randje kon gebruiken en toch nog halflange mouwen heb, wat ideaal is voor werksituaties. Ik droeg het kleedje de eerste keer met panties, omdat het koud was, ook voor mei. Het kleedje valt wat wijd uit, zeker met de rok die er aan gerimpeld wordt. Ik verlengde de rok een beetje maar voor de rest volgde ik braaf het patroon. Ik ben fan van het kraagje en het feit dat er zakken in zitten. 

You Might Also Like

0 reacties