Dagen zonder vlees

Ik eindigde deze dagen zonder vlees zoals ik die begonnen ben, met een stukje vis. In totaal had ik 11 niet-vegetarische dagen, waarmee ...


Ik eindigde deze dagen zonder vlees zoals ik die begonnen ben, met een stukje vis. In totaal had ik 11 niet-vegetarische dagen, waarmee dit jaar als ik mijn eigen blog mag geloven een succes is. In 2013 en 2012 had ik er meer. Geen spoor van vorig jaar, althans op mijn blog.

Ik heb nauwkeurig alles bij gehouden en ook de hotdog bij ikea of de spekjes tussen mijn broodje maakten dat heel de dag een niet-vegetarische dag werden. Deze keer waren er duidelijk minder overdadige vlees- of visdagen, waarbij ik dan de twee maaltijden vlees of vis ging eten. Wel had ik meer zin in suiker. Vreemd genoeg. 


You Might Also Like

3 reacties

  1. ik had 41 dagen zonder, maar op 't einde was de inspiratie wel op. Ik had me voor deze editie voorgenomen te letten op 'niet te veel kaas', maar de laatste week heb ik daar zwaar tegen gezondigd. Nu ja, de nieuwste hype is 'eten zoals een holbewoner', en dan is het juist veel vlees. En geen brood, dat krijgen ze aan mij niet verkocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is ons ding niet 40 dagen zonder vlees. Ik word daar altijd een beetje opstandig van wanneer het 'van moeten' is. Ik probeer het dus te houden op dagelijks zo weinig mogelijk vlees en daar zitten ook wel vleesloze dagen tussen. Maar alle respect voor zij die het wel doen, dat wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is niet vreemd want ik had exact hetzelfde als gevolg van een ijzertekort.

    BeantwoordenVerwijderen