UFO 2014: to finish or frog

In het fijne destash-groepje op Ravelry werd dit jaar een uitdaging gelanceerd. Kies elke maand een project dat al een tijdje op je naal...


In het fijne destash-groepje op Ravelry werd dit jaar een uitdaging gelanceerd. Kies elke maand een project dat al een tijdje op je naalden staat en beslis of je het gaat afwerken of uithalen. En doe dat dan ook die maand. 

De foto van mijn Ravelryprojecten met die tag vat het goed samen: 12 UFO's, waarvan 6 er werden afgewerkt en 6 uitgehaald. Sommige stonden al lang op de naalden, zoals mijn rode sjaal opgezet in 2010 en werden eindelijk afgewerkt. Andere waren meer recent, zoals de coffee bar knitter en de amenaoto, waarvan ik de wol in Edinburgh kocht. Bij sommige projecten was er niet veel uit te halen, bij andere zat het project al meer over de helft volgens mijn projectpagina maar zag ik het niet goed komen, omdat het me te klein leek of te groot. 

Samen met de WIP Crack Away KAL zorgde deze uitdaging voor een serieuze schoonmaak onder mijn Ravelry projecten. Het betekende wel niet dat ik minder projecten heb, ik blijf enthousiast nieuwe dingen opstarten en soms blijven die steken op een stekenproef. Voor volgend jaar zoek ik nog een nieuwe uitdaging, ik denk deze keer aan een nieuwe techniek zoals "steeken" of nog iets anders. 

Overzicht:

You Might Also Like

1 reacties

  1. ik wil me op brioche storten (de breisteek dan toch).Ik heb het eerste boek van Nancy Marchant, heb wat geprobeerd, maar 't is toch niet simpel hoor...

    BeantwoordenVerwijderen