UFO: to finish or frog - 10/12

De maand is bijna voorbij. Mijn knitmeter tikt langzaam verder aan en ik zit zelfs voorbij het resultaat van vorig jaar met nog twee maande...

De maand is bijna voorbij. Mijn knitmeter tikt langzaam verder aan en ik zit zelfs voorbij het resultaat van vorig jaar met nog twee maanden te gaan. 
Ik haalde een ouder project boven, opgezet in 2013 na een ravelry meeting. Ik koos voor een combinatie van twee Phildar draden (lambswool en light) voor een patroon uit het mad men nummer. 
Er scheelt iets met patroon of steekverhouding. Ik heb de mouwen al eerder uitgehaald en herbegonnen maar eerlijk, het blijft liggen en de goesting is over.
Ik nam een kordate beslissing en voegde de daad bij het woord. In eerste instantie wou ik de draden scheiden maar die phil light is nogal fluffy waardoor het niet evident is. Bovendien moet je phil light meestal met iets anders samenbreien als je de patronen bekijkt. Dus voorlopig hou ik ze samen. Ik heb nog geen nieuw project in gedachten, voorlopig verdwijnt het terug in mijn wolvoorraad.

You Might Also Like

0 reacties