Twilight barley

Aangezien ik mijn mits moet missen en het toch nog wat te koud is, bleef ik niet bij de pakken zitten. Ik had de bol bij K1 om die reden gek...

Aangezien ik mijn mits moet missen en het toch nog wat te koud is, bleef ik niet bij de pakken zitten. Ik had de bol bij K1 om die reden gekozen.


1 bol, ideaal voor een muts. Het heet old town yarn en is handgeverfd in kleuren die aan de stad doen denken. Dit is zo wat grijs blauw. Het doet me eigenlijk denken aan de lucht. Als het zo donker zit en het zou kunnen regenen. Ik hield het bij een bolletje omdat ik blijkbaar op een slecht moment in de bevoorrading kwam. 

Ik had eerst een ander patroon in gedachten maar na een paar rijen leek het veel te klein uit te vallen. Ik haalde alles uit en rekende een beetje. Op de team kwam een man zeggen dat ik maar een teken moest geven als hij moest passen. Tja, zo snel gaat het nu ook niet. Ik was al half van plan om te gaan improviseren. Maar toen ik wat op ravelry rond keek blkek de steekverhouding overeen te komen met de barley van Tin can knits. Een gratis patroon uit een volledige reeks voor beginners en gratis.

Ik installeerde me in de zetel, zette twilight op (ja, ik was alleen thuis), doe er nog sushi en een glas wijn bij en het werd    al bij al nog een geslaagde avond. Eentje die ik kon afsluiten met een nieuwe muts.
Ik naaide de twee draadjes in tijdens het ontbijt en trok naar de Kouter. 

De zon doet de kleuren eerder blauw lijken en dat is ook wat me zo bevalt aan de wol.
De muts valt een beetje slouchy, net genoeg. Het paneel rechts geeft een mooi effect en is eigenlijk dood simpel.
Ideaal om de lente binnen te halen. En voor u ook nog een goede zondag!

You Might Also Like

0 reacties