Kate Davies

Het is geen toeval bedacht ik me toen ik mijn outfit voor de ravelry meeting bekeek. Ik had nog snel de eindjes van de pull afgeknipt. Het b...

Het is geen toeval bedacht ik me toen ik mijn outfit voor de ravelry meeting bekeek. Ik had nog snel de eindjes van de pull afgeknipt. Het breien zelf had ergens tot augustus of zo geduurd, het innaaien van de eindjes daar was een ijverige wijven avond voor nodig. Terwijl het een droom van een pull is. Ik had al eerder een owls maar deze was in minder goede wol gebreid waardoor de vorm op den duur verdween. Bij deze koos ik voor drops Nepal (vanaf morgen is er korting op de alpaca) en het is de ideale pull voor nu. Ik koos 3/4 mouwen uit schrik te weinig te hebben, maar heb uiteindelijk een bol over. Ik naaide geen oogjes op de uiltjes, geen geduld en minder mijn ding. Ik kreeg er zaterdag heel wat complimentjes op en ik werd zelf ook wel wat vrolijk van mijn pull.

Mijn tweede is de northmavine hap uit colours of shetland. Ik was er tijdens de wereldbreidag aan bezig en haastte me deze week voor de eindjes en het blocken.
Ik koos voor de luie wijven methode, geen gedoe met speldjes maar zwaartekracht. De sjaal is gegroeid maar niet zo hard als had gekund.
Maar aangezien ik die vermoedelijk toch meestal met mijn jas ga dragen zie ik niet meteen een probleem. Al moet ik toegeven dat het ook leuk is om er in weg te kruipen nu de avonden in huis ook killer worden en ik nog even op de tanden bijt om de verwarming op te zetten.

You Might Also Like

0 reacties