Warriston

Een maand en twee dagen, zolang is het al geleden en het voelt alsof ik pas sinds deze week wat aan het wennen ben. De verslagjes komen nog ...

Een maand en twee dagen, zolang is het al geleden en het voelt alsof ik pas sinds deze week wat aan het wennen ben. De verslagjes komen nog wel, denk ik. Het is hier rustig geweest omdat er zoveel was dat ik niet kon verwoorden. Ik heb het wat laten komen en heb me op andere dingen geconcentreerd, zoals het afwerken van mijn Warriston. Het patroon van Kate Davies is een plezier om te breien, duidelijke instructies en het past perfect. Ik koos Nepal van Drops en had moeite om de trui uit te doen. Ik kan er wel in wonen, ideaal met de huidige temperaturen. Ik had niet het geduld om hem te blocken, dus pluist hij wel een beetje, maar ik negeer dat een beetje.


It has been a while since I cast on for Warriston. The pattern of Kate Davies is a real pleasure to knit. It just have to do with my slow rythm and too much on my needles at the same time. I don't know why but sleeves are not my favourite thing so that always takes some time to cast on. Even so, I did it and I just love it! The sweater is warm and cosy, I could live in it like forever. I used Nepal from Drops and haven't blocked it yet, so I leave some traces, but I don't mind.

You Might Also Like

0 reacties