Van schoenen

Ik had eigenlijk niet verwacht om wandelschoenen in solden te vinden, maar het lief wist een zaak waar het misschien wel zou lukken en hij h...

Ik had eigenlijk niet verwacht om wandelschoenen in solden te vinden, maar het lief wist een zaak waar het misschien wel zou lukken en hij had er ook nog nodig. Ik deed weinig enthousiast een rondje bij de damesschoenen, want geef toe, wandelschoenen kan je bezwaarlijk mooi noemen. Ik vond er drie paar in mijn maat en allen in solden. Het goedkoopste paar deed af, wegens niet comfortabel en lelijk. Ook al zou je naar dat laatste niet mogen kijken. Bij de andere twee was het kantje boordje. Alleen nee, ik vond de ene leuker dan de andere maar kon niet kiezen, dus vroeg ik raad aan een verkoper. Het lief rolde met zijn ogen.

"Dit, mevrouw, zijn beiden degelijke schoenen, maar er is een verschil tussen de twee. Met deze kan eigenlijk iedereen wandelen, maar deze zijn wat we barefoot technology noemen, een nieuwe technologie om u meer voeling te geven met de grond. Sommige mensen vinden dit hemels, anderen vinden dit maar niks."

Ik geef u het raden wat ik koos. Ook al omdat de andere toch wel hard gelijken op de bergschoenen die ik thuis heb en ik nu iets luctigers wou. En dat ze best elke dag een kwartier ingewandeld werden op voorhand nam ik erbij. Dus als je iemand met een kleedje en wandelschoenen zag in Gent, en het was geen gezicht, grote kans dat ik het was.

En als het me zou lukken om foto's in blogger te zetten, zag u hier een foto van mijn voeten in grijze wandelschoenen met hippe paarse veters.

You Might Also Like

2 reacties