Lekker ongezond

Ik heb een zwak voor afhaaleten en snelle happen. Ik kan het steken op de periode dat ik mijn pendeltijd gevoelig opdreef en de NMBS mij mee...

Ik heb een zwak voor afhaaleten en snelle happen. Ik kan het steken op de periode dat ik mijn pendeltijd gevoelig opdreef en de NMBS mij meermaals op zoek liet gaan naar frietjes of kebab omdat ik anders wel eens zou verhongeren, maar eigenlijk zou dat oneerlijk zijn. Het zou ook betekenen dat ik nu nooit meer mag aanschuiven voor zo een snelle hap. Gezond kun je ze moeilijk noemen, maar je hebt ze wel in soorten. Deze te vinden in het Centraal Station van Antwerpen ziet er wel oké uit. Het concept is simpel, je kiest een soort noedels of rijst, ze kappen er een paar scheppen saus op en het gaat in de microgolf. Je krijgt er een zakje, stokjes, een serviette en een vork voor noodgevallen bij. Ik ging voor Thaise groene curry en het heeft me gesmaakt, niet zoals ik die zelf zou klaarmaken of ik die zou gaan eten op restaurant, maar gewoon wel oké voor een snelle hap.


Je leest best niet op de site hoe je snel een zaak opzet en hoe je daar geen attesten voor keuken enzo moet voor voorleggen omdat het wettelijk gezien niet om etenbereiding gaat.

You Might Also Like

0 reacties