Bedenkelijk

For English scroll down De titel van de post heeft niks te maken met het patroon, nee. Dat is gewoon een keiharde aanrader. Ik breide de ho...

For English scroll down De titel van de post heeft niks te maken met het patroon, nee. Dat is gewoon een keiharde aanrader. Ik breide de holy cowl van Hilary Hunt met naalden nr 9 en op een kleine 4 dagen had ik een nieuw accessoire. Zonder dat de nmbs vertraging moest hebben of andere lange marathons. Nee, gewoon op het gemak en passend bij mijn polsverwarmers. Nog een goede twee bollen over.



En bedenkelijk, sloeg op de foto's. Ik was naar het MSK geweest en dacht in het Citadelpark herfstfoto's te nemen. 31 had ik er, nadat ik degene er uit zwierde waar ik wat flou op stond en nog een paar waar ik wat buiten beeld ging, leverde dat een heel kleine selectie op en daarvan was er eigenlijk maar één waar ik op lachte.



After the wrist warmers I also made the cowl and I like it, though I'm still figgering out houw to wear it, now you see the inside more. The knitting was very fast, I used 9mm needle to have a loose fabric, for the wrist warmers I have used a 4,5mm. I used recycled yarn from my MIL, I still have two skeins left.

You Might Also Like

0 reacties