Mijn held

Weet je nog, toen ik het zo allemaal niet meer zag zitten en heel die verbouwingen me tegen staken, wel toen overrompelde mijn Liefste me me...

Weet je nog, toen ik het zo allemaal niet meer zag zitten en heel die verbouwingen me tegen staken, wel toen overrompelde mijn Liefste me met plannen voor de tweede kamer. Die kamer stond op dat moment vol met bouwmateriaal dat nog kon gebruikt worden en gereedschap en kleren om te werken en weet ik veel wat nog. De muur langs de trap was afgebroken en hij vond dat wel wijs. En hij had ideeën om het zo te houden. Alleen stond die tweede kamer nog lang niet op mijn to do lijstje. En hij wou ook wel helpen, zodat ik het misschien wel zou zien zitten. Zet A en B samen en ik gaf hem met plezier de verantwoordelijkheid voor de tweede kamer, ik bestelde wat extra platen voor vloer en plafond. Alleen viel hij een beetje uit de lucht, hij had enkel dat ene ding in gedachten. Maar hij is mijn held, terwijl ik naar Gent Jazz was haalde hij de kamer leeg.



Meer nog hij haalde ook de grenen latten van het plafond, de twee lagen linoleum van de vloer en kant-en-klaar om naar het containerpark te brengen, terwijl ik nog aan het bekomen was van een leuke en late avond op de feesten, een artikel aan het typen en zo van die dingen. Het rek kwam in de keuken in afwachting van de rest van de kastjes, hij had een oventje bij en nu kunnen we pizza eten.

You Might Also Like

0 reacties