Bouwverlof

Vrijdag is het officieel begonnen, in het Gentse wachten we nog een week. Ik had een levering van bouwmateriaal. Aan de andere kant van de s...

Vrijdag is het officieel begonnen, in het Gentse wachten we nog een week. Ik had een levering van bouwmateriaal. Aan de andere kant van de straat, omdat daar plaats was. Mijn armen hebben het nogal gevoeld. Gyproc en isolatie voor een plafond dat er begin augustus in komt.
De timing was perfect: kwart na vier. Mijn eerste versie van rapport was zo goed als klaar om doorgestuurd te worden voor aanvullingen naar de collega's. Toen alles binnen lag, kon voor mij ook het verlof beginnen. En in tegenstelling tot wat je zou denken zal het niet druk worden op de werf. Ik heb er mijn intrek genomen, maar alles blijft nog even in dozen. Het is dus wat zoeken maar er is koffie, warm water, thee en gas om te koken. De gordijnen zijn proper gewassen, en ik trek verder ten strijde tegen het stof. En de vloer zou zeker nog behandeld moeten worden. De kieren tussen de gyproc wachten op een laagje. Maar het zijn ook feesten, ik heb mijn naaimachine, boeken, Gentblogt en ik heb verlof.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Fijn, eindelijk verhuisd!!! Hier ook nog grotendeels tussen de dozen trouwens, maar zoals je zegt, er is koffie en internet, warm water, je kan koken,... Super!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geniet er maar van daar in Gent!

    BeantwoordenVerwijderen