Warm en zoet

Ik kook veel minder dan ik zelf zou willen en vooral veel minder dan deze blog doet uitschijnen. Maar soms overvalt het me. Dit recept heb i...

Ik kook veel minder dan ik zelf zou willen en vooral veel minder dan deze blog doet uitschijnen. Maar soms overvalt het me. Dit recept heb ik ooit eens klaargemaakt, alleen vond ik niet meteen het recept terug en moest ik dus beroep doen op mijn geheugen. Kalkoenbouten, sinaasappels, zoiets herinnerde ik mij. Ook iets met een marinade of zo. Het werd een eigen brouwsel met worchestersaus, olijfolie, verse rozemarijn en look. Ik liet de bouten wat trekken in de koelkast en daarna gingen ze onder een berg van sinaasappels de oven in. De truk is om er voor te zorgen dat het vlees niet uitdroogt, dus overgiet je regelmatig het vlees met het sausje. En voor de rest: veel geduld en smakelijk natuurlijk.

You Might Also Like

0 reacties