[wijvenweek] lingerie shoppen

Ik ben nu al een grote fan van de wijvenweek , al die leuke blogs die ik ontdek via wijvenblogs.be ... en dat was voor ik die opmerkingen o...

Ik ben nu al een grote fan van de wijvenweek, al die leuke blogs die ik ontdek via wijvenblogs.be... en dat was voor ik die opmerkingen over statistieken bij de mannen aan een controle onderwierp... *zwaait naar iedereen, beetje beschaamd en maakt een kleine vreugdedans bij de reacties*

De strafste uitspraak tot nu toe komt van iemand mij niet onbekend
en dan heb ik het niet over haar fantastisch compliment, dat ik maar niet ga tegenspreken maar blozend aannemen en vanavond eens onder de neus van mijn lief wrijven, maar wel over haar uitspraak in haar eerste bijdrage. Ik citeer: "In mijn jarenlange praktijk heb ik ondervonden dat vele huwelijksproblemen te herleiden zijn tot een eenvoudige correctie van de cupmaat. In deze context wil ik het niet hebben over de chirurgische correctie der cupmaat, maar wel over het kiezen van de juiste maat bij aankoop van de beha, de pantylet of de corselet." Els is niet het type om uit de lakens te klappen, maar ik kan haar volmondig bij treden, behalve dat van die huwelijksproblemen waar ik geen affaires mee heb (hm). Ik kan haar alleen maar gelijk geven als het op de juiste bh aankomt, de juiste bh onder elk kledingstuk, maar vooral de juiste maat. Hoe grappig en kleurrijk die dingen ook mogen zijn bij de kledingmastodonten, om van de prijs maar te zwijgen, het beste effect van dat sexy kleedje/top/t-shirt/bloes/... krijg je enkel met de juiste bh. Verlaat dus eens de koopgoot en ga op zoek naar een gespecialiseerde winkel.

Ik vond het uiterst confronterend toen de verkoopster me zonder een woord de juiste maat in het model dat ik aan het bekijken was. Toen ik de maat zag wou ik protesteren, maar zij haalde gedecideerd haar lintmeter boven en in het paskot kon ik haar enkel gelijk geven. Wat een verademing. Het winkeltje blijft dan ook een vaste stop in de solden. Ik heb een zwak voor de creaties van Van De Velde maar mijn budget durft wel eens protesteren. Gelukkig weet de verkoopster ook raad met dergelijke problemen, niet meer in mijn maat, maar wel in een grotere cup en kleinere omtrek, ze reikt me steevast het goede exemplaar aan. En mijn preutse kant, heeft er de voorkeur aan dat die bewuste kledingstukken niet voor iedereen zichtbaar zijn. Gruwel, de vrouwen die hun Marlies Dekkers aan iedereen moeten showen.

Dit is een postje in het kader van wijvenweek. Blijf hier vooral niet hangen, en check ook wijvenblogs.be voor meer van hetzelfde, maar dan helemaal anders.

You Might Also Like

0 reacties